Apparaten en accessoires
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
kalkoenlapjes10
-
sjalot1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd200 g
-
gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken250 g
-
water700 g
-
melk150 g
-
bloem20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
51.5 g
Calorieën
2130 kJ /
509 kcal
Vetten
30.5 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
7.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Lamscurry
1u.
Rode kool cups met kip
25min
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Chilli con carne
35min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Zalmsoufflé
1u.
Steak au Poivre
20min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min